Van de Beek reageert voor het eerst op persoonlijk EK-drama

Reacties

Donny van de Beek heeft gereageerd op het feit dat hij het EK moet laten schieten. De aanvallende middenvelder moest zich dinsdag vanwege een kwetsuur terugtrekken uit de nationale ploeg, en dat doet pijn.

Van de Beek reageert voor het eerst op persoonlijk EK-drama
© Pro Shots

Van de Beek kende een dramatisch seizoen bij Manchester United, waarna ook zijn voorbereiding op het EK bepaald niet soepeltjes verliep. Hij kwam in de oefenduels met Schotland en Georgië niet in actie, op de maandag na die laatstgenoemde oefeninterland trainde hij al apart, waarna dinsdag naar buiten kwam dat hij vanwege een blessure helemaal niet in actie kan komen op het EK.

Nadat ploeggenoten Owen Wijndal en Denzel Dumfries daar al op reageerden en bondscoach Frank de Boer had uitgelegd waarom hij géén vervanger oproept, heeft nu ook Van de Beek zelf van zich laten horen. 'Zoals jullie misschien al hebben meegekregen heb ik het elftal helaas moeten verlaten vanwege een liesblessure', zo begint de 24-jarige middenvelder in een video op Instagram.

En dat doet pijn. 'Een grote teleurstelling voor mij, zeker omdat het mijn eerste EK zou zijn en ik daar nu helaas niet bij kan zijn. Wel wil ik jullie bedanken voor alle lieve berichtjes die ik heb binnengekregen: dat doet me ontzettend goed. Verder wil ik ook de spelers, de staf en niet te vergeten de fans een geweldig EK toewensen.' Eerder had Man United-ploeggenoot Marcus Rashford de ex-Ajacied al een hart onder de riem gestoken op social media.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.