Van Bronckhorst verwelkomt Kongolo terug op trainingsveld

Reacties

Terence Kongolo liet maandag zijn gezicht weer zien op het trainingsveld van Feyenoord. De 22-jarige verdediger is hersteld van een knieblessure en trainde volledig mee met de selectie van trainer Giovanni van Bronckhorst.

Van Bronckhorst verwelkomt Kongolo terug op trainingsveld

Kongolo liet de interland van Jong Oranje met Jong Wit-Rusland (2-2) van afgelopen zaterdag schieten wegens de kwetsuur, maar is inmiddels weer volledig fit. Dat laatste geldt ook voor linksback Miquel Nelom, die door een spierblessure dit Eredivisie-seizoen nog niet in actie kwam voor de Rotterdammers. Feyenoord heeft zo defensief weer wat meer ademruimte.

Naast de terugkeer van Kongolo op Varkenoord kon Van Bronckhorst ook Tonny Vilhena alweer verwelkomen. De middenvelder kwam wel uit voor Jong Oranje, maar was - omdat die ploeg slechts één interland op het programma had - alweer terug in Nederland. De (jeugd)internationals Steven Berghuis, Nicolai Jørgensen, Karim El Ahmadi, Renato Tapia, Bilal Basaçikoglu en Justin Bijlow waren nog niet beschikbaar in aanloop naar het duel met ADO Den Haag van komende zondag. In de eigen Kuip hervat de koploper van de Eredivisie om 12.30 uur de competitie.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.