Van Bronckhorst valt in de prijzen: 'Dit maakt me heel erg trots'

Reacties

Giovanni van Bronckhorst is in Schotland verkozen tot Manager van de Maand. De 46-jarige Nederlander wordt beloond voor de sterke prestaties van zijn Rangers FC in december.

Van Bronckhorst valt in de prijzen: 'Dit maakt me heel erg trots'
© Pro Shots

Op 18 november werd Van Bronckhorst gepresenteerd in Glasgow. In zijn eerste negen duels als trainer van Rangers boekte hij acht zeges en één remise, in de Europa League tegen Olympique Lyonnais. De koppositie in het Premiership werd zo steviger in handen genomen: Celtic volgt nu op zes punten achterstand.

'De start van mijn periode hier is heel positief geweest. Het winnen van deze award maakt me heel erg trots. Maar wat erachter zit, vind ik nog veel belangrijker. Het betekent dat we goed bezig zijn met onze staf. Mijn staf helpt me goed en heeft hard gewerkt om deze resultaten te halen', benadrukt Van Bronckhorst op de clubsite van Rangers.

'Ik wil ook de spelers bedanken voor al het werk dat ze de afgelopen weken verricht hebben. Daardoor heb ik nu deze award gewonnen. Het geeft aan dat we op de goede weg zijn en het geeft me nog meer motivatie om door te pakken', zegt Van Bronckhorst, die ook zijn spits beloond zag worden: Alfredo Morelos is verkozen tot Speler van de Maand.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Premiership

Stand Premiership 2021/2022

Schotland

Team
GS
W
G
V
DV-DT
DS
Pt.
1
Celtic
33
26
4
3
78-19
+59
82
2
Glasgow Rangers
33
23
7
3
67-27
+40
76
3
Heart of Midlothian
33
16
9
8
48-33
+15
57
4
Dundee United
33
10
11
12
31-37
-6
41
* Actueel tot en met 12 feb. 2024
Bekijk hier al onze video's
Meer Rangers FC
Meer over Rangers FC
Meer G. van Bronckhorst
Meer over G. van Bronckhorst
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.