Rangers dankzij goudhaantje Dessers naar Schotse bekerfinale

Reacties

De Schotse bekerfinale gaat tussen Celtic en Rangers FC. Laatstgenoemde club versloeg in de halve eindstrijd Heart of Midlothian, door twee doelpunten van Cyriel Dessers.

Rangers dankzij goudhaantje Dessers naar Schotse bekerfinale
© Pro Shots

Weer kon Rangers het niet zonder Dessers. De Belgische spits (voormalig NAC Breda, FC Utrecht, Heracles Almelo en Feyenoord) scoorde in de Schotse competitie al dertien keer. Al na vijf minuten was het raak nadat hij zich knap vrijspeelde en scoorde. Een kwartier voor tijd besliste Dessers de halve finale. Met zijn tweede bracht hij het doelpuntentotaal van dit seizoen al op negentien goals in alle competities.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Celtic verzekerde zich zaterdag al van een plek in de halve finale. Doelman Joe Hart greep daarbij een hoofdrol, door in de strafschoppenserie zowel een penalty te missen, als tegen te houden. De bekerfinale tussen Rangers en Celtic wordt op zaterdag 25 mei gespeeld.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.