Van Bommel ziet Thomas en Afellay in actie bij zege achter gesloten deuren

Reacties

Ryan Thomas heeft woensdag tijdens een besloten oefenduel zijn officieuze debuut gemaakt bij PSV. De Nieuw-Zeelander stond een half uur in het veld tegen 1.FC Köln. Ibrahim Afellay, die nog op de weg terug is na langdurig blessureleed, mocht ook aan de bak: hij speelde van begin tot eind mee tegen de Duitsers.

Van Bommel ziet Thomas en Afellay in actie bij zege achter gesloten deuren

Voor Thomas betekende het duel met Köln zijn vuurdoop bij PSV. De middenvelder maakte vorig jaar zomer de overstap van PEC Zwolle naar Eindhoven. Slechts enkele dagen na zijn komst liep hij al een stevige knieblessure op, die hem direct het hele seizoen kostte.

Trainer Mark van Bommel liet Thomas woensdag van meet af aan meedoen tegen Köln. Nog voor de rust maakte de middenvelder plaats voor Richard Ledezma. Vanaf de kant zag hij vervolgens hoe Kostas Mitroglou de wedstrijd in de tweede helft besliste met het enige doelpunt.

Ook Afellay kreeg speeltijd. De 33-jarige middenvelder deed een maand geleden een helft mee in een oefenwedstrijd tussen Jong PSV en Derby County Onder-23. Ditmaal kreeg hij negentig minuten. Afellay is op papier eerste aanvoerder van PSV, maar wacht nog op zijn echte comeback in de Eredivisie. Wanneer Van Bommel hem in kan zetten is nog niet duidelijk.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer PSV
Meer over PSV
Meer Eredivisie
Meer over Eredivisie
Meer R. Thomas
Meer over R. Thomas
Meer I. Afellay
Meer over I. Afellay
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.