Feyenoord hoopt op nummer 1-hit met gloednieuw liedje

Reacties

Diverse muzikanten met Rotterdamse roots hebben de handen ineengeslagen om een speciaal Feyenoord-nummer te maken. Met 'Kameraden voor het leven' hoopt Feyenoord stiekem op een nummer 1-hit.

Feyenoord hoopt op nummer 1-hit met gloednieuw liedje
© Screenshot YouTube-video
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!
Feyenoord
Feyenoord
3 - 0
Go Ahead Eagles
Go Ahead Eagles

Hef, Kevin, Ronnie Flex, ADF Samski, Jahma, Emms en Sjaf besloten samen de studio in te duiken en een Feyenoord-lied te maken. In dit nummer brengen zij een ode aan Feyenoord om zo hun clubliefde te etaleren. Het nummer is vanaf vandaag te beluisteren via Spotify en is uitgebracht in aanloop naar de kampioenswedstrijd. Feyenoord kan zich zondag bij een zege op Go Ahead Eagles kronen tot kampioen van de Eredivisie.

De opbrengsten van 'Kameraden voor het leven' gaan naar de Feyenoord Foundation. Zelf droomt Feyenoord al stiekem van een hoge notering in de hitlijsten. 'Feyenoord staat al maanden bovenaan in de Eredivisie. Lukt het om met dit nieuwe anthem ook een felbegeerde nummer 1-positie te bereiken in de hitlijsten?', valt te lezen op de clubwebsite.

Alvast een kleine heads up voor de oudere voetballiefhebbers onder ons: het nummer is wel even andere kost dan hand-in-hand, laten we maar zeggen.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.