Na vijftien maanden staat Thomas voor rentree als voetballer

Reacties

Op 3 oktober 2021 speelde Ryan Thomas zijn laatste wedstrijd. Met een doelpunt hielp hij PSV aan een nipte zege op Sparta Rotterdam. Sindsdien hield een serieuze knieblessure hem aan de kant. De Nieuw-Zeelander dook op bij zijn ex-club PEC Zwolle en kan nu zijn rentree gaan maken.

Na vijftien maanden staat Thomas voor rentree als voetballer
© Pro Shots
PEC Zwolle
PEC Zwolle
3 - 2
Almere City FC
Almere City FC

De Blauwvingers openen hun kalenderjaar in de Keuken Kampioen Divisie met een thuiswedstrijd tegen Almere City FC, en Thomas zou in die wedstrijd een rol kunnen spelen. Zoveel bevestigde trainer Dick Schreuder op het clubkanaal van PEC. ‘Ryan zal bij de wedstrijdselectie zitten. Dat hebben we van dag tot dag bekeken. In principe zou hij minuten kunnen maken, we zullen onder de wedstrijd kijken hoe we dat gaan doen’, aldus Schreuder.

Hoe dan ook is Thomas nu echt bijna terug, hij maakte al een paar minuten in de oefenwedstrijd tegen Vitesse. Een opsteker voor de ploeg uit Overijssel in hun jacht op promotie, en mooi voor hemzelf om terug te zijn in het stadion waar hij veel succes kende. In 2014 won Thomas met PEC de beker en de Johan Cruijff Schaal, en het was ook in Zwolse dienst dat hij voor het eerst bij de nationale ploeg kwam.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.