Van Bommel ziet stoorzender Nainggolan definitief verdwijnen

Reacties

Mark van Bommel hoeft zich voorgoed geen zorgen meer te maken om Radja Nainggolan. Het contract van de middenvelder die zich dit seizoen meerdere keren onmogelijk maakte is per direct ontbonden.

Van Bommel ziet stoorzender Nainggolan definitief verdwijnen
© Pro Shots
Antwerp
Antwerp
4 - 0
Standard Luik
Standard Luik

Vorige maand kwam al naar buiten dat Antwerp van de 34-jarige Nainggolan afwilde. De routinier was volgens voorzitter Pieter Gheysens te veel met andere dingen bezig. Voorafgaand aan een verloren wedstrijd bij Standard Luik in oktober besloot de Belgisch international een e-sigaret te roken op de bank van zijn ploeg.

Gesteggeld werd over één miljoen euro tekengeld waar Nainggolan in zijn ogen nog recht op had. Of de speler water bij de wijn heeft gedaan, of het volle pond heeft meegekregen, is niet duidelijk. De transfervrije Nainggolan zou nu azen op een terugkeer naar Italië, waar hij voor Piacenza, AS Roma, Internazionale en Cagliari uitkwam, of de Verenigde Staten.

Zonder Nainggolan won Antwerp dinsdagavond overtuigend in de beker. Mede dankzij een uitblinkende Calvin Stengs werd Standard Luik met 4-0 aan de kant gezet.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.