'United maakt grotere vorderingen in zoektocht naar interim-manager'

Reacties

Manchester United lijkt beet te hebben in de zoektocht naar een interim-manager. Volgens de eerste berichten uit Engeland heeft de club met Ralf Rangnick een akkoord bereikt over een samenwerking voor de rest van het seizoen.

'United maakt grotere vorderingen in zoektocht naar interim-manager'
© Pro Shots

Dat melden betrouwbare media als The Athletic en Sky Sports. Rangnick zou een contract voor zes maanden tekenen en daarna nog twee jaar aan United verbonden blijven als adviseur. Dat alles wel onder de voorwaarde dat Lokomotiv Moskou akkoord gaat met het vertrek van de 63-jarige Duitser. In Rusland ligt de voormalig directeur van het Red Bull-concern nog vast tot medio 2024.

Ongeveer tegelijkertijd meldt de BBC dat Michael Carrick zondag nog op de bank zal zitten tegen Chelsea. De oud-speler van United nam de honneurs waar na het ontslag van Ole Gunnar Solskjaer. Volgens de Britse omroep heeft de clubleiding inmiddels gesprekken achter de rug met Rudi García, Lucien Favre en Ernesto Valverde, maar de keuze zou dus op Rangnick zijn gevallen.

United kiest voor een tijdelijke oplossing, omdat alle kandidaten die in beeld zijn als definitieve opvolger van Solskjaer momenteel niet beschikbaar zijn. Mauricio Pochettino zou de voorkeur genieten, maar ligt vast bij Paris Saint-Germain. De positie van de Argentijn wankelt wel. Zinedine Zidane zou al klaar staan om hem op te volgen in Parijs.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Manchester United
Meer over Manchester United
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.