Bewierookte Rangnick verrast met overstap naar Moskou

Reacties

Ralf Rangnick heeft een jaar na zijn vertrek bij het Red Bull-concern dan eindelijk een nieuwe werkgever gevonden. Lokomotiv Moskou meldt dinsdagmiddag dat het de 63-jarige Duitser heeft gestrikt als Hoofd van Sport en Ontwikkeling.

Bewierookte Rangnick verrast met overstap naar Moskou
© Pro Shots

En dat mag best verrassend heten, want Rangnick werd de laatste tijd ook met tal van topclubs in verband gebracht. Zo viel zijn naam eerder al bij AC Milan, waar hij trainer én technisch directeur moest worden, maar het kwam niet tot een deal. Ook bij gevallen grootmacht Schalke 04 en Tottenham Hotspur werd hij genoemd, terwijl er in Duitsland ook stemmen opgingen om hem na het EK bondscoach te maken. En zou hij geen goede kandidaat voor Oranje zijn geweest?

Die speculaties kunnen nu allemaal de prullenbak in, want Rangnick vertrekt naar Lokomotiv Moskou, dat afgelopen seizoen als derde eindigde in de Russische competitie. De laatste jaren was hij als directeur verbonden aan Red Bull, als technische man was hij mede verantwoordelijk voor het succes van de clubs uit Salzburg en Leipzig. Eerder was hij onder meer trainer bij Hannover 96, Schalke en 1899 Hoffenheim.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.