Opgeleefd Milan ziet af van komst Rangnick

Reacties

Ralf Rangnick wordt dan toch niet de nieuwe sterke man bij AC Milan. Er is gekozen om door te gaan met Stefano Pioli.

Opgeleefd Milan ziet af van komst Rangnick
© Pro Shots

Sinds november wordt er al gesproken over de komst van Rangnick. De Duitser zou het op technisch gebied voor het zeggen krijgen in Milaan. Als trainer én directeur moest hij de Rossoneri weer laten herrijzen.

Er is nu een streep gegaan door die plannen. De succesvolle reeks na de hervatting van de Serie A heeft de leiding van AC Milan op andere gedachten gebracht. In plaats van een frisse wind met Rangnick wordt gekozen voor het voortzetten van de huidige invulling van de technische leiding.

Pioli blijft trainer bij Milan, waar de spelers zich openlijk achter hun trainer hadden geschaard. Paolo Maldini, die tegen de komst van Rangnick was, behoudt zijn rol als technisch directeur.

Rangnick zelf bevestigde via een statement van zijn zaakwaarnemer Marc Kosicke de gang van zaken. 'Milan en ik zijn het eens geworden dat het niet het juiste moment is om tot een samenwerking te komen. Vanwege de goede ontwikkeling en de goede resultaten onder Pioli is in overleg besloten dat ik geen functie ga overnemen bij Milan.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.