Keane dolt na plaagstootje Ten Hag: 'Wees niet te hard voor me'

Reacties

Erik ten Hag en Roy Keane hadden na afloop van de FA Cup-finale een grappig onderonsje. Een beetje dollen en prikken, zoals het hoort bij het vieren van een succes.

Keane dolt na plaagstootje Ten Hag: 'Wees niet te hard voor me'
© ITV
Manchester City
Manchester City
1 - 2
Manchester United
Manchester United

Ten Hag zit niet altijd op één lijn met de Engelse pers, maar maar was zaterdag wel in voor een geintje. Na afloop van het gewonnen duel met Manchester City maakte Ten Hag duidelijk dat Manchester United grote stappen moeten zetten om in de toekomst meer prijzen te kunnen winnen. Daarmee doelde hij onder meer op de leiderschapskwaliteiten van het elftal, waar Keane zo nu en dan kritiek op had.

'Dit team heeft leiderschap, maar we moeten veel beter worden', zei Ten Hag bij ITV, waarna de Nederlander een sneertje uitdeelde aan Keane. 'Jij had moeite om een team te managen.'

Keane counterde: 'Ik ben kampioen geworden met Sunderland, geef me in ieder geval een beetje credits. Wees niet te hard voor me', aldus de 52-jarige Ier, clubicoon van Manchester United. 

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.