Uitgerekend veelbesproken Tadic is eindelijk los bij Ajax

Reacties

Dusan Tadic heeft zaterdagmiddag zijn eerste doelpunt van het seizoen gemaakt. De aanvoerder van Ajax opende de score in de uitwedstrijd tegen FC Volendam.

Uitgerekend veelbesproken Tadic is eindelijk los bij Ajax
© Pro Shots
FC Volendam
FC Volendam
2 - 4
Ajax
Ajax

Veel pijlen waren gericht op Tadic, die in de afgelopen vier seizoenen de MVP van de Eredivisie werd. Dit seizoen lukte het Tadic echter nog niet om tot scoren te komen. In zijn dertiende wedstrijd van het seizoen was het dan wel raak. Tadic begon tegen FC Volendam als linksbuiten, in eerdere duels werd hij door Ajax-trainer Alfred Schreuder nog op rechts gezet.

Na een sterke actie van Steven Berghuis kreeg Ajax een strafschop, FC Volendam-verdediger Brian Plat maakte hands. Tadic ging achter de bal staan en schoot de bal in de zeventiende minuut onberispelijk achter doelman Filip Stankovic. Het was de 109de treffer van Tadic in de Eredivisie, zijn laatste doelpunt in de competitie dateerde van 30 april.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.