Transferdagboek 13/10: Klose, Di Natale en Drogba

Reacties

De transfermarkt is in de meeste landen gesloten, maar dat betekent niet dat het gedaan is met de geruchten en speculaties. Welke deals zijn mislukt? Vinden clubloze spelers nog een nieuwe werkgever en wat zijn de plannen als de markt op 1 januari weer opent? Dat lees je dagelijks vroeg in de avond in deze rubriek.

Transferdagboek 13/10: Klose, Di Natale en Drogba

Vanwege de ernstige knieblessure van Arek Milik heeft Napoli de jacht op een nieuwe spits geopend. Miroslav Klose (38) werd in Italië als ideale stand-in geopperd, maar de clubloze Duitser heeft niets vernomen uit Napels. 'Er zijn geen contacten geweest', zegt zaakwaarnemer Alexander Schütt in Kicker.

Antonio Di Natale, die vandaag zijn 39ste verjaardag viert, heeft eigenhandig de speculaties over een eventuele rentree in de Serie A met Napoli de kop ingedrukt. 'Er is geen reden voor een extra spits. Ze hebben genoeg sterke spelers', zei de ervaren rot na de wedstrijd van de vrede.

Calciomercato komt met een andere spits op leeftijd om de vacature tijdelijk in te vullen. De 38-jarige Didier Drogba zou de honneurs waar moeten nemen tot Milik weer zijn doelpunten kan maken voor Napoli. De Ivoriaan speelt nu voor Montreal Impact, waar zijn contract op 1 januari afloopt.

Andrés Iniesta is alles behalve een clubhopper. Barcelona wil volgens Sport dat de aanvallende middenvelder ook nooit een andere club gaat dienen. De 32-jarige Spaanse international heeft nog een contract tot medio 2018. De Catalaanse club wil die verbintenis omzetten in eentje van onbepaalde tijd. Iniesta mag zelf bepalen wanneer hij zijn actieve carrière stopzet om op een andere manier verbonden te blijven aan Barcelona.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.