Tragisch nieuws: Engelse voetballer Anton Walkes (25) overleden

Reacties

Anton Walkes is overleden. De Engelse verdediger van Charlotte FC in de Amerikaanse Major League Soccer overleed donderdagochtend aan de gevolgen van een bootongeluk dat woensdag plaatsvond in Miami.

Tragisch nieuws: Engelse voetballer Anton Walkes (25) overleden
© Pro Shots

Walkes is slechts 25 jaar geworden. Hij tekende in 2022 bij Charlotte en speelde daarvoor bij Atlanta. De Engelsman werd geboren in Londen, speelde in zijn thuisland éénmalig voor Tottenham Hotspur en had een verhuurbuurt bij Portsmouth.

Charlotte is uiteraard diep geschokt door de tragedie. 'Hij was een geweldige zoon, vader, partner en teamgenoot wiens vreugdevolle levenshouding aanstekelijk werkte op iedereen die hij ontmoette. Anton maakte de mensen om hem heen tot betere mensen, op elk vlak, en vertegenwoordigde Charlotte FC op de beste manier, zowel op als buiten het veld. Hij zal enorm worden gemist door veel mensen en onze gedachten en gebeden zijn bij Antons familie in deze verschrikkelijke tijden', laat eigenaar David Tepper in een verklaring weten.

Technisch directeur Zoran Krneta heeft zich ook gemeld. 'Onze harten zijn gebroken na het verlies van Anton Walkes, een werkelijk ongelofelijke vader, liefhebbend persoon en buitengewoon mens. Anton belichaamde wat het betekent om deel uit te maken van Charlotte Football Club en onze gehele gemeenschap rouwt over deze tragedie.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Spelersprofiel

A. Walkes


Geboortedatum:
8 februari 1997
Leeftijd:
27
Geboorteplaats:
London
Nationaliteit
Engeland
Lengte:
1,87 m
Gewicht:
82 kg
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.