Totti de ruimte in, Saha solliciteert naar baan als tovenaar

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Totti de ruimte in, Saha solliciteert naar baan als tovenaar

• Wat een prachtige actie van AS Roma. De club heeft het laatste wedstrijdshirt van icoon Francesco Totti de ruimte ingeschoten. Vanuit Frans-Guyana werd het shirt van Totti door ruimtevaartsbedrijf Avio meegestuurd in de raket Vega. De veertigjarige Totti, tegenwoordig actief in het bestuur van Roma, vond het direct een fantastisch initiatief.

• Ravenklauw, Huffelpuf, Griffoendor of toch Zwadderich voor Louis Saha? De voormalig spits van onder meer Manchester United zoekt via Twitter contact met J.K. Rowling, de wereldberoemde schrijver van de Harry Potter-boekenreeks. Wat Saha precies van Rowling wil is onduidelijk, maar zijn tweet ging direct viral.

Tom Beugelsdijk, Sergio Padt en Morten Thorsby zijn de drie genomineerden voor de titel 'Maatschappelijk Speler van het Jaar' in de Eredivisie. Op de website van de Eredivisie kan vanaf vandaag gestemd worden. Advies uit onduidelijke hoek: 'Doe het rustaagh.'

'Wij wilden Neymar ook kopen, maar helaas heeft PSG ons verslagen in de strijd om zijn handtekening.'
• Dit moet toch bijna wel een grapje zijn van Zenit Sint-Petersburg-trainer Roberto Mancini? Hoe dan ook, Paris Saint-Germain staat op het punt de komst van Neymar af te ronden. De club betaalt de bescheiden som van 222 miljoen euro voor de aanvaller van Barcelona.

'We werken allemaal erg hard. Zidane lijkt soms wel een Duitser als je kijkt naar de manier waarop hij ons laat werken.'
• Nou, steek die maar in je zak Zinedine! Of zou Toni Kroos het echt als een compliment bedoelen? De middenvelder van Real Madrid is in ieder geval onder de indruk van de manier waarop de Spaanse grootmacht wordt klaargestoomd voor het nieuwe seizoen.

'De kwaliteit van de toplanden gaat alleen maar achteruit. Alleen Nederland boekt progressie.'
Vera Pauw is niet onder de indruk van het niveau van het vrouwenvoetbal op het EK dat momenteel in Nederland wordt afgewerkt. De voormalige bondscoach van de Oranje Leeuwinnen is van mening dat het niveau juist steeds minder wordt, al noemt ze Nederland als een positieve uitzondering.

Usain Bolt is fanatiek supporter van Manchester United. De Jamaicaan hangt binnenkort zijn hardloopschoenen aan de wilgen en overweegt dan ook een carrièreswitch. 'Ik wacht op een belletje van José Mourinho, hij doet er wel lang over', grapte de atleet. Zou de Portugees zijn nummer hebben?

'In twee jaar tijd is Feyenoord míjn club geworden. Ooit keer ik terug in De Kuip. Niet als speler waarschijnlijk, maar misschien wel als jeugdtrainer ofzo. Mijn gevoel bij de club is enorm sterk'
Eljero Elia verruilde Feyenoord deze zomer voor Istanbul Basaksehir. De Rotterdamse club zit echter nog steeds in het hart van de dertigjarige dribbelaar, zo vertelt hij in het AD.

Bastian Schweinsteiger vierde dinsdag zijn 33ste verjaardag en was dan ook in opperbeste stemming tijdens zijn persconferentie richting het duel met Real Madrid. De Duitse middenvelder grapte over het winnen van het WK met de MLS All Stars.

• Dit ééntweetje op de persconferentie was een verwijzing naar een vrij onhandige vraag die Schweini kreeg bij zijn presentatie, hetgeen leidde tot een nogal ongemakkelijk tafereel.

Chicharito heeft het naar zijn zin bij West Ham United, gezien deze fraaie volley.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.