Ten Hag legt uit waarom Antony slecht speelt bij Man United

Reacties

Erik ten Hag erkent dat het beter kan en moet bij Antony. De aanvaller is voor honderd miljoen euro gekocht van Ajax, maar heeft het tot nu toe niet structureel laten zien.

Ten Hag legt uit waarom Antony slecht speelt bij Man United
© Pro Shots
Manchester United
Manchester United
2 - 2
Tottenham Hotspur
Tottenham Hotspur

De achterban van Manchester United is nog niet overtuigd van Antony, die soms zelfs het mikpunt van spot is. Dat Antony beschuldigd wordt van mishandeling, helpt niet mee. 'Het is heel simpel. De problemen buiten het veld weerhouden hem ervan om goed te spelen. Het eerste jaar was oké, de voorbereiding was heel oké, de eerste vier wedstrijden waren erg goed, maar vanaf het moment dat hij eruit was en daarna weer terugkwam, levert hij niet de prestaties die je van hem mag verwachten. Hij kan zoveel beter', zei Ten Hag op de wekelijkse persconferentie.

Een journalist vroeg Ten Hag of Antony zijn Ajax-vorm nog kan bereiken. 'Je noemt Ajax. Daar zag ik effectiviteit en zijn niveau in de Champions League was heel hoog. Hij is daartoe in staat en zou dat niveau weer moeten kunnen halen, maar de Premier League is moeilijker. Hij moet hiermee omgaan en het beter gaan doen.'

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.