Ten Hag houdt vertrouwen in succesvolle basiself: Malacia aan de aftrap

Reacties

Manchester United-trainer Erik ten Hag heeft zijn basisopstelling voor het duel met Southampton bekendgemaakt. De Nederlandse oefenmeester wil na de knappe zege op Liverpool de goede lijn doortrekken. Hij kiest voor dezelfde elf namen als afgelopen maandag.

Ten Hag houdt vertrouwen in succesvolle basiself: Malacia aan de aftrap
Southampton
Southampton
0 - 1
Manchester United
Manchester United

Dat betekent dat Tyrell Malacia weer in de basiself begint. De Nederlander maakte zijn basisdebuut maandag en imponeerde bij vlagen in een duel met Mohamed Salah. Ook Lisandro Martínez start weer.

Dat geldt niet voor Casemiro. De verdedigende middenvelder begint in afwachting van zijn debuut op de bank. Over Casemiro voegde de Nederlander toe: 'Voor hem is het makkelijker om vanaf de bank te komen. Hij is fit, maar zal zich nog moeten aanpassen en heeft de tijd nodig. Vanaf de kant kan hij leren en kijken hoe de intensiteit in de Premier League is en hoe onze voetbalprincipes zich ontwikkelen.'

De rol in de schaduw hebben Cristiano Ronaldo en Donny van de Beek ook toebedeeld gekregen. Aanvoerder Harry Maguire moet eveneens toekijken, net als Luke Shaw.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Premier League
Meer over Premier League
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.