Tannane teruggezet naar Vitesse Onder-21

Reacties

Oussama Tannane maakt vanaf dinsdag niet langer deel uit van de hoofdmacht van Vitesse, meldt de Arnhemse club maandagmiddag. De 27-jarige aanvallende middenvelder is teruggezet naar de selectie van Vitesse Onder-21.

Tannane teruggezet naar Vitesse Onder-21
© Pro Shots

Tannane werd voor de interlandperiode door trainer Thomas Letsch al buiten de selectie gelaten voor de wedstrijden tegen Stade Rennes en Feyenoord. Letsch gaf toen aan dat bij hem het gevoel ontbrak dat de 11-voudig Marokkaans international het team 'verder kon helpen'.

De Duitse coach gaf ook aan dat de focus bij Tannane te veel lag op zijn veranderde rol binnen het team. Via de clubkanalen reageert technisch directeur Johannes Spors op de nieuwe situatie. 'Oussama gaat voor onbepaalde tijd meetrainen met de selectie van Vitesse Onder-21. Dat is de uitkomst van diverse gesprekken, waarin we het uitgebreid hebben gehad over de ontwikkelingen in de afgelopen periode', aldus Spors.

Tannane heeft bij Vitesse nog een contract tot volgend jaar zomer. Net als Riechedly Bazoer werd de ex-speler van onder anderen sc Heerenveen, Heracles Almelo en Saint-Étienne nadrukkelijk gelinkt aan een vertrek uit Arnhem. Tot een transfer kwam het zowel voor Bazoer als Tannane niet. Oud-international Willem van Hanegem liet zich vorige week bij ESPN nog in stevige bewoordingen uit over Tannane.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Vitesse
Meer over Vitesse
Meer Eredivisie
Meer over Eredivisie
Meer O. Tannane
Meer over O. Tannane
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.