Tannane probeert het gewoon weer: scoren vanaf de middenlijn bij zijn debuut

Reacties

Oussama Tannane heeft zijn debuut gemaakt voor Umm-Salal SC in Qatar. Net als in zijn eerste officiële wedstrijd voor NEC trok hij direct de aandacht met een poging van grote afstand.

Tannane probeert het gewoon weer: scoren vanaf de middenlijn bij zijn debuut
© ESPN

Tannane speelde in het afgelopen seizoen voor NEC en schoot in de eerste speelronde, thuis tegen FC Twente, rond de middenlijn op het vijandelijke doel. Bijna met succes, want de bal vloog maar net naast de voor hem verkeerde kant van de paal. In Qatar probeerde Tannane het gewoon nog eens.

Umm-Salal opende het seizoen in de Qatari League vrijdagavond met een thuiswedstrijd tegen Al-Sadd en Tannane had een basisplaats. De aanvaller kreeg de bal op zijn eigen speelhelft aangespeeld, zag dat de keeper ver voor zijn lijn stond en schoot direct op doel. Net als bij NEC werd de spectaculaire inzet nét niet beloond met een goal: deze keer ging de bal via de paal achter.

Tannane speelde bijna de gehele wedstrijd mee: in blessuretijd werd hij naar de kant gehaald. Toen viel een 1-3 nederlaag al niet meer te voorkomen door Umm-Salal.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.