'Tank' Denis dolblij met terugkeer bij grote liefde

Reacties

Germán Denis keert bij Independiente terug op het oude nest. De Argentijnse club neemt de 34-jarige spits over van Atalanta Bergamo.

'Tank' Denis dolblij met terugkeer bij grote liefde

Daarmee gaat Denis weer spelen voor de club waar hij tussen 2006 en 2008 doorbrak en een transfer naar Europa verdiende. Napoli lijfde hem in dat laatste jaar in en via die club en Udinese belandde hij in 2011 bij Atalanta, waar hij uitgroeide tot publiekslieveling.

De vijfvoudig international, bijgenaamd De Tank vanwege zijn fysieke speelstijl, was in vierenhalf jaar 56 keer trefzeker voor Atalanta. Afgelopen zaterdag maakte de Argentijn tegen Sassuolo (1-1), een duel dat volledig in het teken stond van zijn afscheid, nog de belangrijke gelijkmaker.

'Dit voelt als thuiskomen', zei Denis tijdens zijn presentatie bij zijn grote liefde. 'De manier waarop de fans mij weer welkom hebben geheten is geweldig. Hopelijk kan ik net zoveel doelpunten voor de club maken als tijdens mijn eerste periode hier.' Denis arriveert precies op tijd voor de start van het nieuwe Argentijnse seizoen. Zondag speelt Independiente zijn eerste wedstrijd, thuis tegen Belgrano.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.