De Roon komt met gelijkspel in uitzwaaiduel Denis goed weg

Reacties

Atalanta Bergamo en Sassuolo hebben elkaar zaterdagavond keurig in evenwicht gehouden: 1-1. Met dat punt mocht met name de thuisploeg, waar Marten de Roon in de basis stond, niet ontevreden zijn.

De Roon komt met gelijkspel in uitzwaaiduel Denis goed weg

Het was namelijk Sassuolo dat het betere van het spel had in Bergamo. Domenico Berardi leek de bezoekers ook al snel op voorsprong te brengen, ware het niet dat zijn treffer ten onrechte werd afgekeurd vanwege buitenspel. In de 27ste minuut was het alsnog raak voor Berardi, die daarmee zijn gram haalde.

Voor de gelijkmaker kreeg Atalanta wederom hulp van de arbiter. Doelman Andrea Consigli was te laat en veroorzaakte een strafschop. Germán Gustavo Denis (foto) miste het buitenkansje aanvankelijk, maar uit de rebound was de Argentijn alsnog trefzeker. Een mooi moment voor de spits, die terugkeert naar zijn vaderland en tegen Sassuolo zijn laatste wedstrijd speelde voor Atalanta.

Door de remise stijgt Sassuolo naar de zevende plaats in de Serie A, met net als nummer zes AC Milan 33 punten. De Milanezen hebben echter een wedstrijd minder gespeeld. Het Atalanta van De Roon is een stabiele middenmoter en staat elfde met 27 punten.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.