Sympathieke Lang bezorgt jonge fans avond van hun leven

Reacties

Noa Lang heeft zich niet alleen met zijn winnende goal in het duel met Feyenoord van zijn beste kant laten zien. De PSV-aanvaller had na het winnen van de Johan Cruijff Schaal veel aandacht voor fans die aanwezig waren vanuit de Johan Cruijff Foundation.

Sympathieke Lang bezorgt jonge fans avond van hun leven
© Pro Shots
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

De sympathieke gebaren van Lang werden fraai vastgelegd door ESPN. De 24-jarige linksbuiten gunde eerst een fan zijn moment met de schaal. Hij maakte daar voor de jonge supporter onvergetelijke beelden van, om hem vervolgens te helpen bij het bespelen van de PSV-aanhang.

Even later was te zien dat Lang uitgebreid de tijd nam om met twee kinderen op de foto te gaan. De jonge fans kregen van de PSV'er zijn medaille omgehangen en mochten poseren voor het podium waar de Eindhovenaren de prijs in ontvangst hadden genomen.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.