Stengs maakt eerste Champions League-goal Feyenoord sinds 2017

Reacties

Calvin Stengs heeft dinsdagavond vlak voor rust de score geopend bij de Champions League-wedstrijd tussen Feyenoord en Celtic. Daarmee volgt hij Jeremiah St. Juste op.

Stengs maakt eerste Champions League-goal Feyenoord sinds 2017
© RTL 7
Feyenoord
Feyenoord
2 - 0
Celtic
Celtic

De verdediger van Feyenoord maakte op 6 december 2017 de laatste goal van Feyenoord in de groepsfase van de Champions League. In die wintermaand won Feyenoord in De Kuip met 2-1 van Napoli, St. Juste scoorde in de laatste minuut van de wedstrijd. Veel leverde het Feyenoord overigens niet op toentertijd, de winstpartij was niet voldoende om de groepsfase te overleven.

Terug naar 2023. Vlak voor rust mocht Stengs aanleggen voor een vrije trap en van circa 25 meter kreeg hij de bal langs de muur en in de rechterhoek. Celtic-keeper Joe Hart werd verrast en kon de 1-0 niet voorkomen. Daarmee sloot Feyenoord een moeizame eerste helft met een glimlach af. Beide teams creëerden niet bijzonder veel in De Kuip.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Onze analyse van Feyenoord-tegenstander Celtic.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.