Spot en onbegrip over halfhartig opwarmen Piqué

Reacties

Barcelona won donderdagavond eenvoudig met 3-0 van Villarreal. In de tweede helft liet trainer Xavi routinier Gerard Piqué warmlopen voor een invalbeurt, die uiteindelijk ongeveer een kwartier duurde. Het warmlopen van de 35-jarige Piqué zag er op zijn zachtst gezegd halfhartig uit.

Spot en onbegrip over halfhartig opwarmen Piqué
© Pro Shots
Barcelona
Barcelona
3 - 0
Villarreal
Villarreal

Plichtmatig sjokte de centrumverdediger rondjes langs de lijn, om uitgebreid de tijd te nemen om, leunend op de cornervlag, te kijken wat zijn ploeggenoten ervan terecht brachten op het veld van Camp Nou. Toen hij uiteindelijk mocht invallen voor Jules Koundé, kreeg hij een gemengde reactie van het publiek. Sommige mensen floten hem uit, terwijl andere delen van het stadion hun clubicoon hartstochtelijk toejuichte. Een toeschouwer filmde zijn opwarming, waarna het op sociale media kritiek regende over zijn houding en instelling.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Trainer Xavi reageerde al door opnieuw om eenheid binnen de club te vragen, en door het op te nemen voor de man met wie hij als voetballer jarenlang de kleedkamer deelde bij Barcelona. Onder Xavi is Piqué zijn basisplaats niet meer zeker. Tijdens de Clásico in Madrid vorige week bleef hij bijvoorbeeld negentig minuten op de bank, een plek die hij dit seizoen vaker dan hem lief is krijgt toebedeeld.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.