Sparta geeft duidelijkheid over geschorste Beugelsdijk

Reacties

Tom Beugelsdijk zal op zoek moeten gaan naar een nieuwe club. Sparta Rotterdam biedt de verdediger, die eerder op deze woensdag een schorsing kreeg vanwege het online gokken op Eredivisie-wedstrijden, geen nieuw contract aan. Overigens staat dat los van zijn straf. 

Sparta geeft duidelijkheid over geschorste Beugelsdijk
© Pro Shots

Beugelsdijk speelde in de afgelopen twee seizoenen voor Sparta en beschikte over een aflopend contract op Het Kasteel. Het was al de verwachting dat er geen nieuwe verbintenis zou volgen en dat is woensdag voor de camera van RTV Rijnmond bevestigd door Gerard Nijkamp. De technisch directeur heeft met Omar Rekik (gehuurd van Arsenal) en Mike Eerdhuijzen (transfervrij overgenomen van FC Volendam) al twee andere verdedigers gehaald en daarmee zijn de posities centraal achterin dubbel bezet.

De 31-jarige Beugelsdijk traint sinds de start van de voorbereiding wel gewoon mee bij Sparta. Dat mag de mandekker blijven doen, om zo fit te kunnen aansluiten bij een mogelijk nieuwe werkgever. De start van het nieuwe seizoen zal Beugelsdijk desondanks sowieso gaan missen: woensdag werd hij voor vijf wedstrijden (waarvan twee voorwaardelijk) geschorst, vanwege het overtreden van de gokregels.

Beugelsdijk speelde voor zijn tijd bij Sparta jarenlang voor ADO Den Haag. In het seizoen 2014/15 kwam hij uit voor het Duitse FSV Frankfurt.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.