Spaanse scheidsrechter voor Ajax, ook arbiters PSV en Utrecht bekend

Reacties

Carlos del Cerro Grande is woensdag de scheidsrechter bij de start van het Europese seizoen van Ajax. De Amsterdammers nemen het onder toeziend oog van de Spaanse arbiter op tegen Olympique Nice in de derde voorronde van de Champions League. Ook is bekend wie de duels van PSV en FC Utrecht fluiten.

Spaanse scheidsrechter voor Ajax, ook arbiters PSV en Utrecht bekend

Del Cerro Grande floot nog nooit een wedstrijd van Ajax, maar wel van een Nederlandse club. In 2013 stond de 41-jarige Spanjaard op het veld tijdens de uitwedstrijd van Vitesse tegen de Roemeense clubs Petrolul Ploiesti in de derde voorronde van de Europa League (1-1).

Voor Ajax is het uitduel van Nice van groot belang wil het na twee jaar afwezigheid weer eens deelnemen aan het hoofdtoernooi van de Champions League. De afgelopen twee seizoenen strandde de Europa League-finalist in de voorronden tegen Rapid Wien en FK Rostov.

VI besteedde kort na de loting al aandacht aan de aankomende tegenstander van Ajax. Lees in dit VI Pro-artikel alles over de ploeg van trainer Lucien Favre of speel deze quiz over de historie van Nederlandse clubs in de voorronden van de Champions League.

PSV en FC Utrecht

Ook PSV en FC Utrecht weten wie hun wedstrijden in de derde voorronde van de Europa League fluit. Het thuisduel van de Eindhovenaren met NK Osijek uit Kroatië staat donderdag onder leiding van de Schot Andrew Dallas, de Domstedelingen krijgen tegen Lech Poznan (Polen) te maken met de Macedoniër Aleksandar Stavrev.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.