Uitverkocht huis voor Champions League-duel Ajax in Nice

Reacties

Olympique Nice heeft bevestigd dat alle kaarten voor de thuiswedstrijd tegen Ajax zijn verkocht. De Fransen treffen de ploeg van Marcel Keizer op 26 juli voor het eerste duel in de derde voorronde van de Champions League.

Uitverkocht huis voor Champions League-duel Ajax in Nice

In de Allianz Riveira is plaats voor ruim 35 duizend toeschouwers. Nice was vorig seizoen ijzersterk in zijn thuishaven. De nummer drie van Frankrijk ging in eigen huis in de Ligue 1 slechts één keer onderuit.

Ter voorbereiding op het komende seizoen heeft de opponent van Ajax al vier wedstrijden achter de rug. Zondag werd met 4-1 verloren van Slavia Praag. Coach Lucien Favre plaatste die nederlaag na afloop op de clubsite direct in perspectief. 'Een aantal spelers zat niet in de wedstrijd, het was te onrustig. Maar we moeten niet vergeten dat we de laatste twintig minuten speelden met een team met een gemiddelde leeftijd van 20 à 21 jaar. Er waren wat afwezigen, maar er zijn ook geen excuses: we kregen te makkelijk goals tegen.'

Nice speelt donderdag nog vriendschappelijk tegen Borussia Mönchengladbach, waarna zes dagen later de confrontatie met Ajax wacht. De return in Amsterdam staat op 2 augustus op het programma.

Lees op VI PRO meer over het geheim achter het succes van Olympique Nice.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.