Snoei windt zich op: 'Je zit onder de plakplaatjes, doe dan ook een beetje stoer'

Reacties

Telstar dacht de weg omhoog te hebben gevonden in de Keuken Kampioen Divisie, maar bleef vrijdag steken op zeven punten. NAC Breda versloeg de ploeg van trainer Mike Snoei, die zich na afloop boos maakte over de strafschop die de thuisploeg in de eerste helft kreeg.

Snoei windt zich op: 'Je zit onder de plakplaatjes, doe dan ook een beetje stoer'
© Pro Shots
NAC Breda
NAC Breda
3 - 1
Telstar
Telstar

Telstar had de leiding genomen via Zakaria Eddahchouri, maar na een kleine twintig minuten ging de bal op de stip voor NAC. Aanvoerder Mitch Apau kreeg de bal tegen zijn arm aangespeeld en scheidsrechter Nick Smit was onverbiddelijk, hoewel de verdediger er weinig aan kon doen. Vanaf de stip maakte Dominik Janosek de 1-1.

Snoei zag het moment direct terug op zijn tablet. 'Ik ben blij dat ik me tegenwoordig kan inhouden, want dit had weer een kaart voor de trainer kunnen zijn', vertelde de trainer van Telstar tegen ESPN. 'Smit, alsjeblieft… Het dieptepunt is dat hij na de rust met ons het veld oploopt en dan zijn excuses aanbiedt aan Apau en mij.'

'Als je onder die plakplaatjes zit, hij heeft twee armen vol tattoos, doe dan ook een beetje stoer', vervolgde Snoei. 'Wees niet onder de indruk van het stadion en wuif het weg. Ik vroeg hem ook nog: "Wat heb jij dan gezien?" Dacht hij echt dat de arm omhoog was? Daar had hij geen antwoord op.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Telstar Vrouwen
Meer over Telstar Vrouwen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.