Sneeuwschuivers gezocht: Fortuna vraagt de fans om hulp

Reacties

Fortuna Sittard heeft de fans om hulp gevraagd. De velden op het trainingscomplex in Buchten liggen volledig vol met sneeuw en om toch te kunnen trainen in aanloop naar de wedstrijd tegen Almere City, heeft de Limburgse club mensen opgeroepen om te komen sneeuwschuiven.

Sneeuwschuivers gezocht: Fortuna vraagt de fans om hulp
© Fortuna Sittard
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!
Almere City FC
Almere City FC
0 - 0
Fortuna Sittard
Fortuna Sittard

Afgelopen woensdag speelde Fortuna Sittard al tegen Almere City voor de beker. De ploeg van Danny Buijs bereikte de volgende ronde en zaterdag staan de twee ploegen in de Eredivisie opnieuw tegenover elkaar. Eén probleem: de trainingsvelden van Fortuna Sittard zijn volledig ondergesneeuwd, waardoor er niet getraind kan worden.

Daar heeft Fortuna iets op bedacht. De nummer elf van de Eredivisie heeft een oproep geplaatst op sociale media met de vraag of supporters willen helpen om het trainingsveld sneeuwvrij te maken. Fortuna zorgt voor genoeg sneeuwschuivers, maar wat extra handjes zouden wel goed uitkomen. Een mooie manier voor fans om hun favoriete club te helpen in de voorbereiding op zaterdag.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Voor de wedstrijd van woensdag moest ook het veld in Almere sneeuwvrij gemaakt worden. Daar werd met man en macht aan gewerkt, onder meer door de clubmascotte Ally de Aap.

© Almere City FC
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.