Simeone hekelt rol media in kille ontvangst Griezmann: 'Morbide situatie'

Reacties

Voor Atlético Madrid en Antoine Griezmann was het woensdag een tegenvallende start van de Champions League. Trainer Diego Simeone sprak van een 'morbide situatie'.

Simeone hekelt rol media in kille ontvangst Griezmann: 'Morbide situatie'
© Pro Shots
Atlético Madrid
Atlético Madrid
0 - 0
FC Porto
FC Porto

Sinds zijn terugkeer uit Barcelona waren het zijn eerste minuten in het Wanda Metropolitano. Zijn invalbeurt in de 56ste minuut tegen FC Porto (0-0) leidde niet tot overmatig enthousiasme. Zijn entree werd omlijst door fluitconcerten.

Simeone ziet een kwalijke rol van de media in de gereserveerde ontvangst van de Franse aanvaller. 'Ze maken er een film van en een morbide situatie van iets dat voor ons alleen de belangrijke terugkeer is van een magnifieke speler, van wie we hopen dat hij weer tot bloei komt', zei de coach tegen Movistar.

Want de trainer weet dat Griezmann nog niet de gewenste vorm heeft. 'Laten we hopen dat hij beter wordt en dat hij de huidige criticasters de mond kan snoeren. Er ligt een uitdaging voor hem na wat er in het verleden is gebeurd', zei Simeone na het doelpuntloze gelijkspel.

Teammanager Tomás Reñones heeft alle vertrouwen dat Griezmann weer in de armen wordt gesloten. 'Ik ben er zeker van dat de fans achter hem gaan staan. Hij liet bij vlagen zien wat voor een fantastische speler hij is. Hij zal dat dit seizoen meer laten zien en we gaan voor hem applaudisseren.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer A. Griezmann
Meer over A. Griezmann
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.