'Sheikh Jassim trekt zich terug uit overnamestrijd bij Man Utd'

Reacties

Sheikh Jassim is volgens Engelse media niet langer in de race voor de overname van Manchester United. De Qatarees gold lange tijd als een van de twee kandidaten om de Engelse topclub over te gaan nemen van de familie Glazer.

'Sheikh Jassim trekt zich terug uit overnamestrijd bij Man Utd'
© Pro Shots

Sheikh Jassim was naar verluidt bereid om de recordkampioen van Engeland volledig over te nemen van de familie Glazer, maar de voortslepende onderhandelingen hebben voor de Qatarees niet het gewenste resultaat opgeleverd.

Na een nieuwe afwijzing van de familie Glazer heeft Sheikh Jassim aangegeven dat hij de stekker trekt uit zijn overnameplan. Dat betekent dat de Britse miljardair Sir Jim Ratcliffe nu de enige overnamekandidaat is. Ratcliffe zou een belang van 25 procent willen hebben in Manchester United.

De familie Glazer zou bijna 7 miljard euro vragen voor de volledige overname van de club van manager Erik ten Hag, Donny van de Beek en Tyrell Malacia. Sheikh Jassim was volgens diverse Engelse media niet bereid om dieper in de buidel te tasten dan een kleine 6 miljard euro.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.