Van de Beek en Antony bezorgen Man Utd oefenzege

Reacties

Manchester United heeft dinsdagavond een eenvoudige oefenzege geboekt op Barnsley. Donny van de Beek en Antony deden mee en waren ook trefzeker. United won de wedstrijd uiteindelijk met 3-0.

Van de Beek en Antony bezorgen Man Utd oefenzege
© Pro Shots

De spelers van Manchester United die niet met hun nationale team zijn op pad zijn deze interlandperiode speelden dinsdag een oefenduel met League One-club Barnsley achter gesloten deuren. Volgens Manchester Evening News was zowel Van de Beek als Antony trefzeker op het trainingscomplex van Manchester United.

Antony bereidt zich voor op een terugkeer bij United, nadat hij de afgelopen weken niet heeft gespeeld omdat hij verdachte is in een mishandelingszaak. De Braziliaan werd onlangs weer in de armen gesloten door Erik ten Hag en mikt naar verluidt op de eerstvolgende competitiewedstrijd. Zaterdag 21 oktober speelt United een uitduel met Sheffield United.

Van de Beek komt dit seizoen amper voor in de plannen van Ten Hag. Hij is niet ingeschreven voor de Champions League en moest het tot nu toe doen met twee korte invalbeurten. Tegen Crystal Palace in de Premier League deed hij welgeteld twee minuten mee en in de League Cup tegen Palace was hij goed voor een invalbeurt van negentien minuten.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.