Antony voorlopig niet terug bij Man Utd na beschuldigingen van huiselijk geweld

Reacties

Antony blijft in samenspraak met werkgever Manchester United voorlopig in Brazilië om zijn onschuld te bewijzen in een zaak die tegen hem loopt. De ex-Ajacied wordt beschuldigd van huiselijk geweld.

Antony voorlopig niet terug bij Man Utd na beschuldigingen van huiselijk geweld
© Pro Shots

De zaak wordt zowel in Brazilië als in Manchester onderzocht. Gabriela Cavallin, de voormalige vriendin van Antony, beschuldigt de Braziliaan ervan dat de voetballer haar tot tweemaal toe heeft aangevallen in de afgelopen maanden. Deze week kwamen er twee beschuldigingen bij tegen Antony, die uit de selectie van Brazilië werd gezet.

Zowel Man Utd als Antony plaatste een statement. Op Instagram geeft de international van Brazilië zijn kijk op de zaak (zie afbeelding onderaan). 'Ik heb samen met Manchester United besloten om een periode afwezig te zijn, terwijl ik de aantijgingen tegen mij behandel. Dit was een gezamenlijk besluit om enige afleiding voor mijn teamgenoten te voorkomen en onnodige controversie voor de club te veroorzaken.'

Antony pleit onschuldig te zijn. 'Ik wil mijn onschuld bewijzen en ik zal mijn volledige medewerking verlenen om tot de waarheid te komen. Ik kijk ernaar uit om zo snel mogelijk weer in actie te komen', sluit hij zijn statement af. Het lijkt er sterk op dat Antony komend weekend niet in actie kan komen in de competitiewedstrijd tegen Brighton & Hove Albion, kort daarna wordt er gespeeld tegen Bayern München in de groepsfase van de Champions League.

© Instagram Antony
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.