Antony reageert met statement op beschuldigingen over huiselijk geweld

Manchester United-aanvaller Antony heeft maandagavond een statement uitgebracht, waarin hij ontkent zich schuldig te hebben gemaakt aan huiselijk geweld. Hij wordt daarvan beschuldigd door ex-vriendin Gabriela Cavallin. In São Paulo is een officieel onderzoek ingesteld.

Antony reageert met statement op beschuldigingen over huiselijk geweld
© Pro Shots

Cavallin zegt dat ze tussen juni 2022 en mei 2023 meerdere malen fysiek is aangevallen door Antony. Maandag is in Brazilië een interview gepubliceerd met de influencer, waarin ze hier openlijk over spreekt. Bij het verhaal zijn tevens screenshots van WhatsApp-gesprekken en foto's van een gewonde Cavallin gepubliceerd.

Antony voelt zich nu genoodzaakt om te reageren. 'Uit respect voor mijn fans, vrienden en familie voel ik de noodzaak om publiekelijk te spreken over de valse beschuldigingen waar ik het slachtoffer van ben', schrijft de voormalig Ajacied. Verder in de verklaring staat: 'Mijn relatie met Gabriela was tumultueus, met verbale overtredingen van beide kanten, maar ik heb me nooit schuldig gemaakt aan fysieke agressie. Ik ben volledig beschikbaar voor de Braziliaanse autoriteiten om meer duidelijkheid te geven, als dat nodig is. Ik vertrouw erop dat het lopende politieonderzoek de waarheid over mijn onschuld naar buiten zal brengen.'

Bekijk hier al onze video's