Man Utd sluit Antony weer in de armen na beschuldigingen

Reacties

Antony kan zijn rentree voor Manchester United maken. De club heeft via een statement aangekondigd dat de Braziliaan na beschuldigingen van huiselijk geweld en een verlofperiode in Brazilië om te praten met de politie weer terugkeert op de training. Hij is ook beschikbaar om geselecteerd te worden door manager Erik ten Hag.

Man Utd sluit Antony weer in de armen na beschuldigingen
© Pro Shots

Begin september maakte Man Utd bekend dat er een onderzoek loopt naar Antony na beschuldigingen van huiselijk geweld door zijn ex-vriendin. De aanvaller met een verleden bij Ajax werd uit de selectie van Brazilië gezet en kreeg van Man Utd de ruimte om de zaak in Brazilië af te handelen. Hij ontkende de beschuldigingen.

Donderdag werd via Engelse media bekend dat Antony was teruggekeerd naar Engeland en vrijdag maakte Man Utd officieel dat de Braziliaan weer aansluit. 'Sinds de beschuldigingen in juni voor het eerst werden geuit, heeft Antony meegewerkt aan onderzoeken in zowel Brazilië als Engeland en dat blijft hij doen. Als werkgever van Antony heeft Man Utd besloten dat hij weer beschikbaar zal zijn terwijl het politieonderzoek loopt. De zaak wordt nauwlettend gevolgd gedurende het restant van het onderzoek.'

Man Utd meldt niets over wanneer Antony weer terug kan keren voor Ten Hag. The Athletic meldt dat de rechtsbuiten vrijdag nog niet traint en dan ook niet bij de wedstrijdselectie zal zitten voor de competitiewedstrijd tegen Crystal Palace.

Manchester United
Manchester United
0 - 1
Crystal Palace
Crystal Palace
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.