Rampmaand Man Utd levert toch nog een prijsje op

Reacties

Voor Manchester United viel er weinig te lachen in de maand september, maar één van de drie Premier League-doelpunten in die maand is verkozen tot Doelpunt van de Maand. Het doelpunt van Bruno Fernandes was een van de weinige dingen waar Man Utd-fans van konden genieten.

Rampmaand Man Utd levert toch nog een prijsje op
© Pro Shots
Burnley
Burnley
0 - 1
Manchester United
Manchester United

De Portugees volleerde op 23 september vlak voor rust raak in de uitwedstrijd tegen Burnley, wat de enige treffer van de wedstrijd bleek (zie video onderaan). Het zouden ook de enige punten zijn die Man Utd pakte in september. In de competitie werd verloren van Arsenal, Brighton & Hove Albion en Crystal Palace, terwijl Bayern München bij de start van de groepsfase van de Champions League te sterk bleek.

Het enige lichtpuntje buiten de magere overwinning op Burnley was de bekerzege tegen Crystal Palace. Door een 3-0 overwinning in de derde ronde van de League Cup ging manager Erik ten Hag met Man Utd naar de achtste finale, waarin met Newcastle United een pittige tegenstander wacht.

Bekijk de winnende goal hieronder

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.