Sevilla-captain Navas denkt aan pensioen: 'Hoop niet dat de pijn erger wordt'

Reacties

Het is nog de vraag of Sevilla-captain Jesús Navas dinsdagavond in actie kan komen in het Champions League-duel met PSV in het Philips Stadion. De 37-jarige vleugelspeler merkt dat zijn lichaam behoorlijk tegen begint te werken.

Sevilla-captain Navas denkt aan pensioen: 'Hoop niet dat de pijn erger wordt'
PSV
PSV
2 - 2
Sevilla
Sevilla

Navas zou volgens Mundo Deportivo vrijdagavond starten tegen Barcelona, maar tijdens de warming-up bleek de routinier niet fit genoeg om als rechtervleugelverdediger te starten. De clubicoon van Sevilla stond daarom zijn plek af aan de twintigjarige Juanlu Sánchez. Navas kwam negen minuten voor tijd alsnog binnen de lijnen om Sánchez te vervangen.

De bijna 38-jarige Navas overweegt na dit seizoen een punt te zetten achter zijn loopbaan. De 48-voudig Spaans international merkt dat zijn lichaam gebreken begint te vertonen. Een chronische heupblessure zit Navas regelmatig dwars. 'Ik weet niet of ik er na dit seizoen nog een jaargang aan vast ga plakken. De situatie met mijn heup wordt gecompliceerder, maar mijn passie voor het spel is nog te groot om nu al te stoppen', vertelde Navas tegenover het Spaanse 101 TV.

'Ik hoop niet dat de pijn erger gaat worden. Ik probeer elke dag dat ik op het veld sta te genieten', vervolgt de ex-speler van Manchester City. Van zijn acht optredens voor Sevilla dit seizoen stond Navas drie keer negentig minuten op het veld. 'Ik voel deze pijn al zo'n twee jaar en ik heb echt zware momenten, maar ik wil het team zoveel mogelijk te helpen. Onze fans en de sfeer in het stadion houden mij ook op de been.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.