Lang lost met manier van juichen belofte aan jonge fan in

Reacties

Noa Lang heeft zich zaterdagavond weer wat populairder gemaakt bij het Eindhovense publiek. De aanwinst van PSV vertelde na de zege op FC Volendam over zijn goal en gaf de reden achter zijn manier van juichen prijs.

Lang lost met manier van juichen belofte aan jonge fan in
© Pro Shots
PSV
PSV
3 - 1
FC Volendam
FC Volendam

Voorafgaand aan de wedstrijd werd Lang bij het uitstappen van de spelersbus aangesproken door een jonge fan. Het meisje gaf de 24-jarige aanvaller de opdracht mee een hartje te maken als hij zou scoren. De Oranje-international stemde daarmee in. 'Zij staat elke dag op het complex. Ze is altijd heel aardig', zei Lang, die tijdens het interview bij ESPN de beelden zag van de ontmoeting met de fan en zijn manier van juichen. 'Ja ja, ik ben het niet vergeten. Ik hoop dat ze blij is. Belofte maakt schuld', zei de PSV'er.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Lang opende tegen Volendam (3-1) de score met een ziedend schot. Het schot was zo hard dat doelman Mio Backhaus eigenlijk niet wist wat hij moest doen. Lang: 'De bal ging voor mijn gevoel best wel recht op de keeper af. Maar ik weet niet, de bal zwabberde en hij trok zijn handen een beetje weg. Ik schoot hem wel hard ja. Op die positie moet je de bal er gewoon in rammen.'

De linksbuiten zei zich tegen Volendam wel wat vermoeid te hebben gevoeld. Hij kan zich nu focussen op het opladen voor de Champions League-kraker van dinsdagavond. Dan is Sevilla in Eindhoven de tegenstander in de tweede groepswedstrijd. 'Dan weer volle bak. Champions League, daar doen we het voor, dat zijn de wedstrijden waar je van droomt. Wij willen overwinteren in de Champions League, dus dinsdag moeten we gewoon winnen', sloot Lang af.

Bekijk hier al onze video's
Meer PSV
Meer over PSV
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.