Schuurs kan na Torino-transfer mogelijk weer een stap maken

Reacties

Perr Schuurs heeft zich in de kijker gespeeld bij Internazionale. De voormalig Ajacied is bij de Italiaanse topclub in beeld als vervanger van Milan Skriniar, die nog altijd in de belangstelling staat van Paris Saint-Germain.

Schuurs kan na Torino-transfer mogelijk weer een stap maken
© Pro Shots

Dat weet Tuttosport, dat Schuurs dinsdag op de voorpagina heeft staan. De 23-jarige verdediger van Torino is door de Nerrazzurri geïdentificeerd als vervanger van Skriniar, schrijft de sportkant uit Turijn. Het maakt duidelijk dat Schuurs razendsnel naam heeft gemaakt in Italië, sinds hij afgelopen zomer voor negen miljoen euro overkwam van Ajax. De Limburger speelde twaalf keer in de Serie A en krijgt regelmatig lovende kritieken.

Dat Schuurs door Inter nu wordt gezien als mogelijke vervanger van Skriniar, mag de voormalige jeugdinternational ook opvatten als een groot compliment. De Slowaak geldt als een van de beste verdedigers van de Serie A. Inter wil de 27-jarige verdediger ook graag behouden, maar is er nog altijd niet in geslaagd zijn aflopende contract te verlengen. En dus is het mogelijk alsnog gedwongen hem te verkopen aan PSG.

Afgelopen zomer waren er ook al diverse topclubs geïnteresseerd in Schuurs, maar koos hij bewust voor het verhaal van Torino. 'Ze zien mogelijkheden voor mij om een nog completere verdediger te worden en op een dag de stap naar de absolute top te maken', vertelde hij in december aan VI. Die stap kan hij nu mogelijk al sneller dan verwacht maken. En dat terwijl hij zijn doel, de stap maken naar een topcompetitie, al heeft bereikt.

Bij Inter zou Schuurs mogelijk twee landgenoten treffen, al is ook hun toekomst onzeker. Stefan de Vrij heeft zijn aflopende contract nog altijd niet verlengd en wordt door Italiaanse media regelmatig in verband gebracht met clubs uit Engeland en Spanje. Denzel Dumfries heeft nog een contract tot medio 2025, maar zou ook een transfer kunnen maken. Chelsea en Manchester United worden genoemd als mogelijke bestemmingen. 

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Internazionale
Meer over Internazionale
Meer P. Schuurs
Meer over P. Schuurs
Meer M. Škriniar
Meer over M. Škriniar
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.