Schuurs verliest mede door goal Milik Derby della Mole van Juventus

Reacties

Perr Schuurs heeft zaterdagavond met Torino de derby tegen Juventus verloren. Mede door een treffer van voormalig Ajacied Arek Milik behoudt Juventus de aansluiting met Internazionale en AC Milan.

Schuurs verliest mede door goal Milik Derby della Mole van Juventus
© Pro Shots
Juventus
Juventus
2 - 0
Torino
Torino

Bij Torino begon Schuurs in de basis, terwijl zijn Nederlandse collega-verdediger Dean Huijsen bij Juventus op de bank zat, naast Milik. Al binnen vijf minuten dacht Miliks concurrent Moise Kean de score te openen, maar de VAR annuleerde zijn treffer wegens buitenspel. Na rust kwam de Pool binnen de lijnen en in minuut 47 maakte Federico Gatti de openingstreffer vanuit een klutssituatie.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Een kwartier later maakte Juventus een goal met het label 'made in the Eredivisie' erop geplakt. Voormalig FC Groningen-speler Filip Kostic trapte een corner en Milik kopte de bal tegen de touwen. Daarmee heeft de Oude Dame nu elf van de laatste vijftien goals tegen Torino uit spelhervattingen gemaakt.

Met de zege in de Derby della Mole klimt Juventus weer op naar de derde plaats in de Italiaanse competitie. Koploper Internazionale heeft twee punten meer en AC Milan één. Milan heeft echter nog wel een wedstrijd tegoed, die het zaterdagavond tegen Genoa speelt.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.