Zorgen om Schuurs: Torino-verdediger in tranen van het veld

Perr Schuurs lijkt zaterdag een serieuze blessure te hebben opgelopen. De verdediger van Torino moest in de thuiswedstrijd tegen Internazionale met een brancard van het veld worden gedragen. Na het uitvallen van Schuurs trok Inter de wedstrijd naar zich toe (0-3).

Torino
Torino
0 - 3
Internazionale

Schuurs is een vaste kracht in de defensie van de club uit Turijn en begon ook tegen Inter in de basis. In de vijftigste minuut sloeg het noodlot toe. Schuurs kreeg een schouderduw van Hakan Çalhanoglu en kwam verkeerd terecht. De Nederlander greep meteen naar zijn knie en schreeuwde het uit van de pijn. Na een korte behandeling ging Schuurs in tranen naar de kant.

Saba Sazonov kwam voor Schuurs binnen de lijnen. De stand was op dat moment nog 0-0. Bij de bezoekers uit Milaan was Stefan de Vrij de enige landgenoot in de basis. Davy Klaassen en Denzel Dumfries begonnen op de bank. Dumfries viel in de 57ste minuut in en bereidde amper drie minuten later de openingstreffer van Marcus Thuram voor (0-1).

Martínez scoort, Klaassen valt in
De voorsprong van Inter zou uiteindelijk niet meer in gevaar komen. Lautaro Martínez verdubbelde halverwege de tweede helft de voorsprong. Fransesco Acerbi verlengde een hoekschop, waarna de Argentijnse spits de wedstrijd in het slot gooide. Martínez werd in de 82ste minuut afgelost door Klaassen. De Nederlander zag Çalhanoglu nog een penalty benutten (0-2).