Schrikmoment bij Feyenoord: Jones staakt training uit voorzorg

Reacties

Doelman Brad Jones heeft de Feyenoord-training uit voorzorg gestaakt. Nadat eerder Kenneth Vermeer met een flinke kwetsuur afhaakte - hij is lang uitgeschakeld met een handblessure - leidde het vroegtijdig uitvallen van de Australiër dinsdag tot een schrikmomentje. Volgens Feyenoord is er echter geen reden tot paniek.

Schrikmoment bij Feyenoord: Jones staakt training uit voorzorg

Vermeer en Jones streden in de voorbereiding op dit seizoen lange tijd om de keeperspositie, nadat de Australiër vorig seizoen al de langdurig geblesseerde ex-Ajacied verving. In aanloop naar de wedstrijd om de Johan Cruijf Schaal liep Vermeer echter een peesblessure op die hem minimaal twee maanden aan de kant houdt. Daardoor kreeg Jones het plekje onder de lat.

Dinsdag moest hij de training vervolgens staken met een rugblessure. De Rotterdamse club laat echter weten dat het gaat om lichte klachten, en dat het uitstappen van Jones slechts uit voorzorg was. Feyenoord heeft met Justin Bijlow en Ramón ten Hove naast Jones nu twee negentienjarige, onervaren doelmannen over. De regerend landskampioen opent het seizoen zondag met een thuiswedstrijd tegen FC Twente.

'Feyenoord is nog niet zover als het zou moeten zijn'
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.