Forse blessure Vermeer stelt keuzemoment Van Bronckhorst uit

Reacties

Kenneth Vermeer is minimaal twee maanden uitgeschakeld. De keeper van Feyenoord liep woensdag tijdens de training een peesblessure op aan zijn rechterhand.

Forse blessure Vermeer stelt keuzemoment Van Bronckhorst uit

Het is een volgende tegenslag voor de 31-jarige doelman, die vorig seizoen lang uit de roulatie was vanwege een gescheurde achillespees. Die blessure liep hij toen ook in de voorbereiding op. Vermeer stond vervolgens in de hele eerste seizoenshelft langs de kant en moest daarna Brad Jones voor zich dulden bij de Eredivisie-kampioen.

Bij de Rotterdammers was er deze zomer een concurrentiestrijd tussen Vermeer en Jones voor de plek onder de lat. Door het slechte nieuws kan coach Giovanni van Bronckhorst zijn definitieve keuze voor een keeper uitstellen. Feyenoord liet derde doelman Warner Hahn deze zomer naar SC Heerenveen vertrekken en dus is Justin Bijlow op papier nu de tweede doelman.

Voor Feyenoord begint het seizoen officieel komende zaterdag. Dan is Vitesse de tegenstander bij de strijd om de Johan Cruijff Schaal. Op zondag 13 augustus beginnen de Rotterdammers aan de competitie met een thuiswedstrijd tegen FC Twente (aftrap 14.30 uur).

VI's Martijn Krabbendam over de blessure van Kenneth Vermeer.
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.