Schreuder krijgt goed nieuws uit ziekenboeg en heeft verdediger terug

Reacties

Ajax heeft maandagochtend de selectie bekendgemaakt die naar Schotland af zal reizen voor het laatste duel in de groepsfase van de Champions League. Op bezoek bij Rangers FC zullen de Amsterdammers een comfortabele marge verdedigen om te overwinteren in Europa. Opvallend is de aanwezigheid van Ahmetcan Kaplan.

Schreuder krijgt goed nieuws uit ziekenboeg en heeft verdediger terug
Glasgow Rangers
Glasgow Rangers
1 - 3
Ajax
Ajax

Kaplan werd afgelopen zomer overgenomen van Trabzonspor en tekende een contract voor liefst vijf seizoenen. De centrale verdediger werd kort na zijn entree echter getroffen door een vervelende knieblessure. In een interlandperiode ging het mis voor Kaplan, toen hij in actie kwam voor Jong Turkije.

Inmiddels heeft Ajax de aankoop dan eindelijk terug. Op Ibrox bestaat de kans dat de jonge Turk zijn officiële debuut voor de Amsterdammers kan maken. Hij is een van de 23 spelers die in het vliegtuig zal stappen.

Ajax moet op bezoek bij het Rangers van trainer Giovanni van Bronckhorst zorgen dat het niet met vijf doelpunten verschil verliest. Lukt dat, dan gaat de regerend landskampioen na de winter verder in de Europa League. Trainer Alfred Schreuder heeft de beschikking over een volledig fitte selectie.

Bekijk hier al onze video's
Meer UEFA Champions League
Meer over UEFA Champions League
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.