Schorsingssoap Beugelsdijk ten einde: alsnog vier duels geschorst

Reacties

Tom Beugelsdijk moet vier wedstrijden toekijken bij ADO Den Haag. De commissie van beroep van de KNVB heeft de verdediger alsnog een flinke schorsing opgelegd naar aanleiding van het incident in het uitduel van ADO met NAC Breda.

Schorsingssoap Beugelsdijk ten einde: alsnog vier duels geschorst

Het oordeel is dat Beugelsdijk, die in het duel van eind september de winnende treffer maakte, wel degelijk een elleboogstoot uitdeelde aan Pabo Marí van NAC Breda. Op het voorval volgde de aanvankelijke eis van de aanklager van liefst vijf duels schorsing voor de verdediger.

Uiteindelijk is het vier wedstrijden geworden, nadat de verdediger eerst nog werd vrijgesproken door de tuchtcommissie. De aanklager had namelijk behalve videobeelden geen ander bewijs. Pablo Marí legde bovendien geen belastende verklaring af.

Doordat de aanklager vorige week in hoger beroep ging, is Beugelsdijk alsnog geschorst. Hij mist daardoor de competitiewedstrijden tegen VVV-Venlo (uit), PEC Zwolle (uit), Feyenoord (thuis) en Heracles Almelo (thuis).

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.