Schmidt legt puzzel bij PSV: middenvelder belandt centraal achterin

Reacties

Érick Gutiérrez gaat zeer waarschijnlijk als centrale verdediger spelen in de thuiswedstrijd van PSV tegen Willem II. Coach Roger Schmidt moet improviseren door de absentie van André Ramalho en Armando Obispo.

Schmidt legt puzzel bij PSV: middenvelder belandt centraal achterin
© Pro Shots
PSV
PSV
4 - 2
Willem II
Willem II

Door de personele problemen moet Schmidt schuiven in zijn team. Hij heeft gekozen voor een oplossing met een middenvelder die naar de defensie verhuist in plaats van een onervaren verdediger aan de zijde van Jordan Teze te laten spelen. Teze vormt afgaande op de door PSV vrijgegeven opstelling het centrum van de verdediging met Gutiérrez. Philipp Max en Mauro Júnior zijn de backs.

Centraal op het middenveld vormen Joey Veerman en Ibrahim Sangaré een blok. Door de afwezigheid van Mario Götze (ziek) is een extra plek vrijgekomen. Cody Gakpo en Ritsu Doan starten vanaf de flanken en spitsen Eran Zahavi en Carlos Vinícius spelen allebei.

PSV wil tegen Willem II de achterstand op Ajax weer verkleinen tot vier punten. De Eindhovenaren moeten winnen om met nog drie speelrondes te gaan aan te haken in de titelstrijd. Concurrent Ajax rekende zaterdagavond al af met PEC Zwolle (3-0).

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.