Schmidt kiest in bekertoernooi voor zes wijzigingen in basiself

Reacties

PSV begint woensdagavond met een flink gewijzigde basisopstelling aan het thuisduel in het bekertoernooi met Fortuna Sittard. Ten opzichte van het competitieduel met NEC heeft trainer Roger Schmidt voor zes wisselingen gekozen.

Schmidt kiest in bekertoernooi voor zes wijzigingen in basiself
PSV
PSV
2 - 0
Fortuna Sittard
Fortuna Sittard

Phillipp Mwene, Armando Obispo, Philipp Max, Érick Gutiérrez, Yorbe Vertessen en Ritsu Doan zaten in Nijmegen nog op de bank. Zij vervangen vanavond Jordan Teze, Olivier Boscagli, Mauro Junior, Marco van Ginkel, Cody Gakpo en Bruma, die allen wel vanaf de aftrap startten in de vorige wedstrijd. Dat betekent overigens dat de bekritiseerde doelman Joël Drommel zijn basisplaats behoudt.

Voor PSV is het bekertoernooi de laatste jaren zeker geen garantie op succes. De laatste acht seizoenen kwam het namelijk nooit verder dan de kwartfinale. In 2012 won het het toernooi voor het laatst. In de finale werd toen Heracles Almelo verslagen (3-0). Vorig jaar was Ajax in de kwartfinale te sterk.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Afgelopen weekend maakte tegenstander Fortuna Sittard eindelijk een einde aan een vervelende reeks. Want na zes nederlagen op rij won Fortuna de kelderkraker tegen hekkensluiter PEC Zwolle. Vorig seizoen kwamen de Limburgers tot de achtste finale van het toernooi. NEC won destijds na verlenging (3-2).

Bekijk hier al onze video's
Meer TOTO KNVB-Beker
Meer over TOTO KNVB-Beker
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.