Drommel krijgt vertrouwen bij PSV, blessure Madueke valt mee

Reacties

Joël Drommel lijkt zijn basisplaats te behouden bij PSV. Trainer Roger Schmidt houdt vertrouwen in de bekritiseerde doelman.

Drommel krijgt vertrouwen bij PSV, blessure Madueke valt mee
© Pro Shots

Volgens Schmidt moet Drommel zich verder ontwikkelen, maar hij heeft er ook vertrouwen in dat de 25-jarige keeper doorgroeit. Dat zei de Duitse trainer op de persconferentie in aanloop naar het bekerduel met Fortuna Sittard van woensdagavond.

Yvon Mvogo, de grootste concurrent van Drommel, is ziek en ontbreekt in de selectie. Achter Mvogo fungeert de Duitser Vincent Müller als derde doelman. De afgelopen weken maakte Drommel geen sterke indruk bij verschillende tegengoals van PSV.

Schmidt vertelde ook dat de spierblessure van Noni Madueke enigszins meevalt. De aanvaller raakte bij zijn terugkeer tegen Real Sociedad al na een paar minuten geblesseerd, voor de vierde keer dit seizoen. Hij heeft niets gescheurd, alleen vocht in zijn been.

Madueke mist het bekerduel met Fortuna en de twee laatste Eredivisie-wedstrijden voor de winterstop, tegen RKC Waalwijk (uit) en Go Ahead Eagles (thuis). De negentienjarige Engelsman bereidt zich voor op het trainingskamp van PSV in het Spaanse Marbella.

Bekijk hier al onze video's
Meer PSV
Meer over PSV
Meer J. Drommel
Meer over J. Drommel
Meer N. Madueke
Meer over N. Madueke
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.