Sarabia wijst jonge veldbestormer de weg naar knuffel Simón

Reacties
Sarabia wijst jonge veldbestormer de weg naar knuffel Simón
© Pro Shots
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Na het laatste fluitsignaal het veld betreden wordt niet altijd gewaardeerd. Deze jonge Spaanse fan kreeg echter de helpende hand van La Roja.

Spanje
Spanje
2 - 0
Tsjechië
Tsjechië

In Málaga vierde Spanje op het veld de Nations League-zege op Tsjechië. Een jonge fan greep zijn kans om ook binnen de lijnen te komen om zich tussen zijn helden te begeven. Onder toeziend oog van een steward haalde hij de handtekening van Pablo Sarabia.

Daarmee was de hulp nog niet gedaan. Sarabia wees de jonge fan de weg naar Unai Simón. De goalie toonde vervolgens zijn grote hart. Hij knuffelde de jonge veldbestormer, die tot zijn genoegen zag hoe Unai Simón ook de keepershandschoen van zijn handtekening voorzag.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.